Get Adobe Flash player
HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

FALUNAPOK 2017

TOURISM INFO

MEGHÍVÓK, HÍRDETŐK

 KLIKK A KÉPRE...

Útmutató a Székelyek

Nagy Meneteléséhez 

 

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

EMAIL

Facebook Like Box

Székelyek Nagy Menetelése

SZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_0.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_01.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_02.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_03.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_04.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_05.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_06.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_07.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_08.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_09.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_10.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_11.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_12.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_13.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_15.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_16.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_17.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_18.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_19.jpgSZEKELYEK-MENETELESE-KEZDISZENTLELEKIEK_21.jpg

Kedves Polgármester Úr, kedves barátaink!

Nyékládháza város lakóinak nevében szeretném közvetíteni támogatásunkat az autonómiáért folytatott harcukban. Bár fizikai értelemben nem tudunk segítséget nyújtani, mégis éreztetni szeretnénk, hogy gondolatainkkal; szívünkkel, lelkünkkel Önök mellett állunk.

A testvérvárosi kapcsolat, mely összehozott minket, úgy gondolom nem a formalitás műve volt. Hiszem, hogy az együttműködésnek nem csupán a közös programokban kell megnyilvánulnia, emellett szükség van az őszinte érdeklődésre és olykor a bátorító szavakra is, különösképp egy ilyen nemes cél esetében.

A magam és Nyékládháza város lakóinak nevében kívánom Önöknek, hogy célba érjenek és mindehhez legyen elég erejük és kitartásuk. Mi Kézdiszentlélek mellett állunk a székely autonómiáért folytatott harcban!

Minden jót kívánva,

Üdvözlettel:
Urbán Sándorné
polgármester,
Nyékládháza

 

Útmutató a Székelyek Nagy Meneteléséhez a kézdiszentlélekieknek

 

 Október 27-én, vasárnap, a találkozás a kézdiszentléleki templomnál lesz10 órakor. Csatlakoznak hozzánk testvértelepüléseinkről érkező vendégeink, Nyékládháza, Szentgál és Alsónyék küldöttségei. 

 Gyülekezés SÁRFALVÁN!

Maga a menetelés a déli harangszóval kezdődik. A menetoszlopok a Kököstől  Bereck fele haladó jobb sávon vonulnak, függetlenül attól, hogy merrefelé tartanak.

 Mi kézdiszentlélekiek,  Sárfalváról  Nyújtód irányába menetelünk.

Aki teheti hozzon magával zászlót.

A számítások szerint a menetelés 15 óra körül zárul.

 További információkat, részleteket a rendezvény facebook oldalán találhatnak az érdeklődők.

 

 

"A haza te vagy, szőröstül-bőröstül, testi és lelki mivoltodban; ő szült, ő temet el, őt éled és fejezed ki, mind a nyomorult, nagyszerű, lángoló és unalmas pillanatokban, melyek összesége életed alkotja. S életed a haza életének egy pillanata is." (Márai Sándor)