Get Adobe Flash player
HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

FALUNAPOK 2017

TOURISM INFO

MEGHÍVÓK, HÍRDETŐK

 KLIKK A KÉPRE...

Útmutató a Székelyek

Nagy Meneteléséhez 

 

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

EMAIL

Facebook Like Box

Hangosító-berendezés ajándékba

image
 
Július utolsó napjaiban nagy értékű adományt kapott a kézdiszentléleki önkormányzat: Budapest XI. kerületének vezetősége teljes hangosító-berendezéssel, illetve fénytechnikával lepte meg a Perkő alatti testvértelepülést.

Az újbudai önkormányzat nyolc-nyolc hangfalat és LED lámpát, valamint a hozzá tartozó kábelköteget ajándékozott a kézdiszentlélekieknek. A 900 ezer forint értékű berendezést főként a Petőfi Sándor Művelődési Otthonban használják majd, de más alkalmi színhelyeken szervezett rendezvényeken is igénybe veszik. A kultúrotthon néhány éve ugyancsak a XI. kerület önkormányzatától kapott felszereléseket.

Csüdör Katalin, a Perkő alatti önkormányzat kultúrfelelőse érdeklődésünkre elmondta: az adomány korábban megérkezett Kézdiszentlélekre, mint a dr. Hoffmann Tamás újbudai polgármester kabinetfőnökéből, illetve a XI. kerület vezetésének további két munkatársából álló ajándékozó bizottság. Ők egyébként augusztus 1-jén a nyergestetői emlékparkban kopjafát állítottak az évforduló alkalmával, az emlékjelt Fábián Levente helybéli faragó készítette.