Get Adobe Flash player
HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

FALUNAPOK 2017

TOURISM INFO

MEGHÍVÓK, HÍRDETŐK

 KLIKK A KÉPRE...

Útmutató a Székelyek

Nagy Meneteléséhez 

 

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

EMAIL

Facebook Like Box

NAGYKORÚSÍTÁS

2014 NOVEMBER 22

FILM megtekintése

itt... 

Képes prezentáció megtekintése itt...

„Honnan jöttem? A gyerekkoromból. A gyerekkoromból jöttem, ahogy egy országból jön az ember.” Írja Exupéry a Kis hercegben.

Az határozza meg későbbi életünket, amit ebben az országban átéltünk, megtapasztaltunk. Bármilyen országban is járunk ezután, időnként mindenképp visszagondolunk a kiindulópontra, a gyerekkor országára, lelki támaszért, felfrissülésért, információért. Gondolatban eltöltünk egy nosztalgikus pillanatot, ami mosolyt varázsol elő, új lendületet ad, amivel folyathatjuk utunkat az új országban.

 

Az új út előtt, mi mindannyian, akik itt állunk, ünnepélyesen megfogadjuk a következőket:

Magammal szemben igényes, családommal és faluközösségemmel szemben tisztelettudó leszek. Mint felnőtt, érett személy, részt veszek a falu közösségi életében, vagyonát óvom, gyarapítom, szülőfalumra büszke leszek és vigyázok hírnevére. Isten engem úgy segéljen!